

C&B Nada Rosie, Krill, 1kg
27,00 lei
Stoc epuizat
Descriere
C&B Extra Krill este o nada creata avand la baza faina de peste si krill. C&B Extra Krill este recomandata in special in pescuitul cu momitoare de tip method pe durata verii si a toamneii. Textura fina si culoarea rosie o fac pretabila in pescuitul pe lacuri cu ape de adancime medie, cu precadere pe durata sezonului vara – toamna. C&B Nada Krill are in compozitie krill, faina de peste, pelete zdrobite, SPD, melasa, seminte de rapita si hemoglobina pulbere.
Toate aceastea sunt utilizate in proportii atent selectate, pentru a obtine o omogenizare rapida. In compozitia nadei s-a cautat un echilibrul optim intre atractanti, fainurile proteice si minerale. C&B Extra Krill dispune de ambalaj de tip “Stand-up” cu zip, ce va permite sa folositi cantitatea dorita de nada iar restul se poate sigila. Multitudinea de particule din nada va face ca si cei mai mofturosi pesti sa fie atrasi in zona nadita.
Mod de preparare:
Pentru a obtine nada perfecta, aceasta trebuie umectata treptat, oferindu-i suficient timp pentru ca toatae particolelesa absoarba umiditate. Intre umectari sunt necesare pauze de 5-10 minute.
Etape de umectare:
1. Umectarea initiala cand se defineste nada in proportie de 90%,
2. Umectarea finala cand se definitiveaza consistenta nadei,
3. Se recomanda sitarea.
Ingrediente:
Krill;
Faina de peste;
Pelete zdrobite;
SPD;
Melasa;
Seminte de rapita;
Grau;
Hemoglobina pulbere;
Specificatii:
Textura fina;
Recomandata in pescuitul la method feeder;
Se poate aditiva;
Mecanica excelenta;
Nada se poate aditiva;
Ambalaj cu zip;
Culoare: rosie;
Cantitate: 1kg.
Informații livrare |
Shipping to București. |
---|
Produse similare
-
Amix Ciortan Caras Senzor, 1kg
0 out of 513,00 lei Citește mai mult -
CPK Amestec Bagman Stick Mix Fish, 800gr
0 out of 522,00 lei Citește mai mult -
Amix Caras Platica Senzor, 1kg
0 out of 513,00 lei Citește mai mult -
Amix Novac Fitofag Senzor, 1kg
0 out of 513,00 lei Citește mai mult -
Top Amix Capsuna Senzor, 1kg
0 out of 519,00 lei Citește mai mult