0758 100 333[email protected]

Comenzile on-line primite in intervalul 21 - 24 Mai, vor fi expediate incepand cu data de 27 Mai.

Promoție fishon.ro

Va anuntam ca magazinul fishon.ro ofera gratuit o serie de produse Dynamite Baits pentru toate rezervarile noi facute pe cele doua lacuri de la Varlaam.

Pescarii pot primi un borcan de pop-up-uri sau boiliesuri de carlig intarite pentru rezervarile cu durata cuprinsa intre 48 si 72 de ore sau un kilogram de boiliesuri pentru rezervarile cu durata mai mare de 72 de ore. Fiecare pescar isi poate alege sortimentul de boiliesuri sau pop-up-uri preferat in functie de produsele disponibile.

Regulamentul promotiei:

Promotia este valabila in limita stocului disponibil doar pentru rezervari noi, pe ambele lacuri de la Varlaam, facute dupa data de 15 Iunie 2023, pana la sfarsitul acestui an.

Produsele pot fi ridicate din magazin sau pot fi livrate direct la administratia lacului, numai dupa confirmarea si achitarea rezervarii/avansului. Pentru livrarea produsului/produselor pe lac, trebuie transmisa optiunea pe email ([email protected]), whatsapp sau SMS pe numarul de telefon 0758.100.333 cu minim cinci zile inainte de inceperea partidei.

fishon.ro – Echipament si nada pentru pescuit

Dynamite Baits Romania

Lacul Varlaam

Rapala VMC România

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei